Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

BRAÇ DE GITANO

06 abril 2022

Tiempo de preparación 00:30:00 mins

Ración para 6 personas

06 abril 2022

El braç de gitano és de les postres més clàssiques que hi ha.


Es pot farcir amb multiples ingredients, tant dolços com salats


Tallant-lo a rotllanes, ens pot servir com a base d'altres pastissos. ( pastís toortuga, pastís de nata i maduixes,....)


EN CAS D'INTOL.LERÀNCIA AL GLUTEN, ES POT SUBSTITUIR LA FARINA DE REBOSTERIA PER PROCELLI


Carme Pous

Ingredientes

  • PLANXA
  • 4 ous grans
  • 130 g de sucre
  • 1 culleradeta de sucre vainillat
  • 120 g de farina de rebosteria
  • FARCIT: 500 g de nata líquida ( 35%mg)

Pasos de la receta

1 Paso

PLANXA

Escalfar el forn a 180 ° C.

Folrar una safata de forn (30x40 cm) amb paper de forn. Reservar.



2 Paso

Col.locar la papallona a les aspes. i posar en el vas els ous, sucre i el sucre vainillat.

Batre 6 min / 37 ° C / vel 4 i immediatament després, batire altra vegada 6 min / vel 4.( sense temp)



3 Paso

Afegir la farina i barrejar 4 seg / vel 3. Treure la papallona i acabar de barrejar suaument amb l'espàtula.

Abocar la barreja a la safata preparada i estendre per tota la superfície amb l'ajuda de l'espàtula o amb una mànega pastissera



4 Paso

Enfornar durant 10 minuts (180 ° C).Un cop passat passat el temps, retirar la planxa del forn i enrotllar en calent.

Deixar refredar uns 15 minuts. Rentar el got.



5 Paso

FARCIT 

( NATA MUNTADA)

6 Paso

Posar la papallona a les aspes. Posar la nata i programar vel 3.5 fins que la nata estigui muntada, vigilant evitar batre en excés.



7 Paso

Desenrotllar la planxa amb cura.

Estendre la nata muntada de manera que hi hagi més quantitat a l'extrem on es comença a enrotllar i deixant sense nata l'última franja de la planxa


Reservar a la nevera durant 15 minuts.


Ta

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración