Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

BUNYOLS DE VENT

11 marzo 2022

Tiempo de preparación 00:40:00 mins

Ración para 1 personas

11 marzo 2022

Els bunyols de vent, tant típics de Quaresma, son boles de massa Choux fregida amb oli ben calent, el que fa que doblin els seu volum i queden plens d'aire, d'aqui el seu nom de Bunyols de vent.


De receptes de bunyols n'hi ha moltes. Aquesta és una adptació de la que hem fet sempre de forma tradicional a la nostra família.

Ingredientes

  • 250 g de llet
  • l a pell d'1 llimona
  • 1 pal de canyella
  • 100 g de mantega a temp. ambient
  • 170 g de farina
  • 4 ous (mida M)
  • 1 pessic de sal
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 culleradeta de llevat químic ( tipus Royal)
  • Oli d'oliva suau

Pasos de la receta

1 Paso

Posar un bol sobre la tapa i pesar la farina. Reservar

2 Paso

Posar la llet, la pell de llimona i el pal de canyella, dins el vas, i programar 5 min/90º/vel.1. Acabat el temps, retirar la pell de llimona i el pal de canyella

3 Paso

Afegir la mantega, la sal, i el sucre, i programar 2 min/ 100º/vel. 2


4 Paso

Incorporar la farina i el llevat d'un sol cop i barrejar 15 seg/vel.4

Retirar el vas de la base, i deixar que la massa es refredi ( minim 20min)


5 Paso

Col.locar el vas a la base i, sense posar el cubilet, programar vel. 4 i anar incorporant els ous d'un a un, pel bocal de la tapa. No incorporar el següent, fins que l'anterior estigui ben incorporat.

Parar el Thermomix quan l'últim ou estigui ben incorporat





6 Paso

Posar abundant oli, en una paella una mica fonda o un cassó, i quan estigui ben calent, fregir els bunyols per tandes.


7 Paso

Els anirem reservant en una safata amb paper absorvent, perquè treguin el oli sobrant

8 Paso

Quan estiguin ben freds, arrebossar amb sucre glas

Es poden farcir de nata, trufa, crema,...

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración