Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

MELINDROS

24 January 2022

Tiempo de preparación 00:13:00 mins

Ración para 18 personas

24 January 2022

Els melindros, són tan fàcils i ràpids de fer que no fa cap mandra posar-s'hi 


Sempre va bé tenir-ne, encara que sigui al congelador, tan sigui per aquells moments que necessitem menjar alguna cosa dolça, com per sucar a la xocolata, acompanyar la crema catalana o com a base per un tiramisú,..


Aquesta recepta l'he adaptat agafant ideies d'altres receptes

Ingredientes

  • 90 g de farina
  • 90 g de sucre
  • 3 rovells
  • 3 clares
  • 100 g de sucre glaç

Pasos de la receta

1 Paso

Escalfar el forn a 180º ( millor, opció ventilador)


2 Paso

Posar la papallona a les ganivetes. Introduir les clares i programar 3 min/vel. 3 ½ Mentre tant, posar un paper de forn sobre dues safates




3 Paso

Quan acabi, programar 1 min/ vel. 3 ½ i anar incorporant els 90 g de sucre






4 Paso

A continuació posar vel. 2 i anar afegint els rovells d’ou, d’un a un amb intervals d’uns 15 seg.



5 Paso

Seguidament afegir la farina i programar 5 seg/ vel 2.


6 Paso

Treure la papallona i acabar d’incorporar la farina amb l’espàtula.


Posar la massa en una mànega pastissera i anar fent bastonets d’uns 10 cm de llarg per 3 cm d’ampla. 





7 Paso

Enfornar durant uns 8min  

8 Paso

Pasats aquest temps, treure els melindros del forn i pasar-los per sucre glaç.


9 Paso

Retirar del paper de forn amb l'ajuda d'una espàtula o ganivet

Una vegada fets es poden congelar.Al moment que desitgem els treiem i es descongelen molt rapidament

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración