MELINDROS

#Postres y dulces 18 marzo 2020

 Els melindros, són tan fàcils i ràpids de fer que no fa cap mandra posar-s'hi 


Sempre va bé tenir-ne, encara que sigui al congelador, tan sigui per aquells moments que necessitem menjar algún dolç, com per sucar a la xocolata, acompanyar la crema catalana o com a base per un tiramisú,..


Aquesta recepta l'he adaptat agafant ideies d'altres receptes


Los bizcochos, son tan fáciles y rápidos de hacer que no hace ninguna pereza ponerse. Siempre va bien tener, aunque sea en el congelador, tan sea por aquellos momentos que necesitamos comer algún dulce, como para mojar en el chocolate, acompañar la crema catalana o como base para un tiramisú, ..Esta receta la he adaptado cogiendo sobre ideas de otras recetas


MELINDROS


INGREDIENTS ( per a 18 melindros)


-90 g de farina


-90 g de sucre


-3 rovells


-3 clares


-100g de sucre glaç


PREPARACIÓ


Escalfi el forn a 180º ( millor opció ventilador)


1. Amb el vas ben sec polvoritzi el sucre 10 seg/ vel 10. Reservi


2. Posi la papallona a les ganivetes. Introdueixi les clares i programi 3 min/vel. 3 ½ Mentre tant, posi un paper de forn sobre dues safates


3. Quan acabi, programi 1 min/ vel. 3 ½ i vagi incorporant els 90 g de sucre


4. A continuació posi vel. 2 i vagi afegint els rovells d’ou, d’un a un amb intervals d’uns 15 seg.


5. Seguidament afegeixi la farina i programi 5 seg/ vel 2. Tregui la papallona i acabi d’incorporar la farina amb l’espàtula.Posi la massa en una mànega pastissera i vagi fent bastonets d’uns 10 cm de llarg per 3 cm d’ampla. Espolsi amb sucre glaç i enforni 8min  





MELINDROS


INGREDIENTES (para 18 bizcochos)


- 90 g de harina


-90 g de azúcar


- 3 yemas


- 3 claras


- 100g de azúcar glas


PREPARACIÓN


Caliente el horno a 180º (mejor opción ventilador)


1. Con el vaso bien seco pulverice el azúcar 10 seg / vel 10. Reserve


2. Ponga la mariposa en las cuchillas. Introduzca claras y programe 3 min/ vel. 3 ½      Mientras tanto, ponga un papel de horno sobre dos bandejas


3. Cuando termine, programe 1 min / vel. 3 ½ y vaya incorporando los 90 g de             azúcar


4. A continuación ponga velo. 2 y vaya añadiendo las yemas de huevo, de uno a uno con intervalos de unos 15 seg.


5. Seguidamente añada la harina y programe 5 seg / vel 2. Quite la mariposa y termine de incorporar la harina con el espàtula.Posi la masa en una manga pastelera y vaya haciendo bastoncillos de unos 10 cm de largo por 3 cm de ancha. Espolvoree con azúcar glas y hornear 8min