MONA. TARTA SARA
#Postres y dulces 02 abril 2020

MONA DE PASQUA . TARTA SARA
INGREDIENTS PA DE PESSIC
- Ametlla filetejada i torrada una mica al forn per cobrir el pastís
- 4 ous
- 160 grms.de sucre
- La ratlladura d’una llimona
- 160 grms de farina tamisada amb 1 sobre de llevat Royal
- Ametlla filetejada i torrada una mica al forn per cobrir el pastís
- 4 ous
- 160 grms.de sucre
- La ratlladura d’una llimona
- 160 grms de farina tamisada amb 1 sobre de llevat Royal
PREPARACI
1-. Tamisar la farina i el llevat posant-lo al Thermomix® 10seg/vel. 8 .
Reservar.
Reservar.
2-. Polvoritzar el sucre a velocitat 5 -10 durant 10seg i afegir la pell de
llimona ( ben seca, pressionant-la bé entre 2 fulles de paper absorbent)
i seguir polvoritzant
Escalfar el forn a 180º
3-. Posar la papallona I afegir els ous i programar 12 min/vel. 3 ½,. A continuació afegir la
farina i el royal i barrejar 10 seg /vel. 2 ½ .
Abocar en el motlle rodó i enfornar a 180° uns 20 minuts
farina i el royal i barrejar 10 seg /vel. 2 ½ .
Abocar en el motlle rodó i enfornar a 180° uns 20 minuts
Mentrestan...faci el
FARCIT DE MANTEGA
-350 g de mantequilla
-90 g de llet
-100 g de sucre glaç
-350 g de mantequilla
-90 g de llet
-100 g de sucre glaç
4-. Posar la papallona i programar 2 min, Velocitat 3 ½, Reservi
FARCIT de XOCOLATA
- 90 g de nata líquida
- 80 g de xocolata amb llet
- 80 g de xocolata cobertura negre
5-.Amb el vas ben net, posar la nata i programar 2’30 m/100 °/ vel. 2 (sense
papallona )
Quan acabi, afegir la xocolata deixar reposar uns segons i barrejar
15 seg/ vel. 3 .
papallona )
Quan acabi, afegir la xocolata deixar reposar uns segons i barrejar
15 seg/ vel. 3 .
Un cop s'hagi refredat tot, muntar el pastís; començar per tallar el pastís en tres parts Farcir una part amb una mica de mantega i l'altra amb xocolata o melmelada, com més agradi. Després cobrir tot el pastís amb el que queda de mantega i sobre això l'ametlla laminada i torrada i per sobre sucre glaç.
MONA DE PASCUA. TARTA SARA
INGREDIENTES
• almendra fileteada y tostada para cubrir.
Bizcocho
• 4 huevos
• 160g de azúcar
• La ralladura de 1 limón
• 160g de harina tamizada con 1 sobre de levadura royal)
- Un molde de unos 24 cm de diámetro.
• almendra fileteada y tostada para cubrir.
Bizcocho
• 4 huevos
• 160g de azúcar
• La ralladura de 1 limón
• 160g de harina tamizada con 1 sobre de levadura royal)
- Un molde de unos 24 cm de diámetro.
PREPARACIÓN
1-.Pulverizar el azúcar 1 minuto/velocidad 5 -10 . Añadir la ralladura de limón a la
misma velocidad otro minuto
misma velocidad otro minuto
Calentar el horno a 180º
2-.Poner la mariposa. Añadir los huevos programar 12 min., vel. 3 '/2 a continuación
añadir la harina y la levadura Royal y mezclar 10 segundos en vel. 2 ½. Verter en
el molde y hornear a 180° durante unos 30 minutos
añadir la harina y la levadura Royal y mezclar 10 segundos en vel. 2 ½. Verter en
el molde y hornear a 180° durante unos 30 minutos
Relleno de mantequilla
• 350g de mantequilla
• 90g de leche
• 100g de azúcar glas 3-. Colocar la mariposa en las cuchillas y programar 2min/velocidad 3 ½
Relleno de chocolate
• 90g de nata líquida
• 80g de chocolate con leche
• 80g de chocolate negro de cobertura
4-. Poner la nata en el vaso y programar 2 ’30 min /100°, velocidad 2 (sin mariposa). Cuando termine, añadir el chocolate dejar reposar unos segundos y mezclar 15 seg/vel 3 Una vez se haya enfriado todo, montar la tarta . empezar por cortar el bizcocho en tres partes horizontales y rellenar una parte con un poco de mantequilla y la otra con chocolate o mermelada , como mas guste . Luego cubrir todo el bizcocho con lo que queda de mantequilla y encima la almendra fileteada y tostada. Espolvorear con azúcar glas.