Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

PASTÍS TORTUGA

06 April 2022

Tiempo de preparación 00:01:00 mins

Ración para 8 personas

06 April 2022

Un pastís molt divertit, tant per bufar les espelmes com a regal pel dia de la mona...que segur que encantarà als més petits, i als no tant petits, perquè està bonísssim!


Es pot farcir tant de nata, trufa o qualsevol mousse. 


Carme Pous

Ingredientes

  • 1 braç de gitano farcit de nata o trufa ( veure la recepta al bloc)
  • MOUSSE DE XOCOLATA
  • 100 g de sucre
  • 250 g xcolata negra
  • 500 g de nata per muntar ( 35%mg)
  • 4 ous ( separem els rovells de les clares)
  • 1 pessic de sal

Pasos de la receta

1 Paso

Posem els braços de gitano a la nevera durant 1 hora, perquè al tallar-los quedin les rodantxes perfectes.

Folrem un bol d'uns 20-24 cm amb film transparent. ReservarFolrem un bol d'uns 20-24 cm amb film transparent. Reservar

2 Paso

Tallem les puntes del bra´de gitano i les reservem per fer el cap i potes de la tortuga

Tallem la resta del braç de gitano a rodantxes d'uns 2 cm de gruix i les col.loquem dins el bol folrat amb el film, començant pel centre i por sobre d'ella anar posant la resta, fins que quedi tot cobert, intentant que quedin els menys buits possibles. Reservem algunes rodanxes per tapar la part superior quan haguem omplert amb la mouss

3 Paso

MOUSSE DE XOCOLATA

Polvoritzar el sucre 20 seg/ vel.10. Reservar


4 Paso

Posar la xocolata i rattllar 10 seg/vel.10. Si no queda ben ratllat, repetir la operació. Baixar la xocolata que hagi quedat a les parets. 

Afegir el sucre glaç i la nata. Programar 1 min/50º/vel.2. La xocolata ha de quedar fosa, si no és aixií, repetir la operació


Incorporem els rovells i barregem 15 seg/vel.4. Reservem en iun bol gran i deixem refredar

5 Paso

Amb el vas ben net i sec, col.loquem la papallona i posem les clares d'ou i un essic de sal. Programem 7 min/ vel. 3, treient el cubilet passats els 2 primers minuts perquè les clares s'airegint millor

6 Paso

Afegim les clares muntades a la barreja de xocolata i amb moviments suaus, de baix a dalt anem barrejant fins que s'hai integrat tota la clara.

Aboquem la mousse dins el bol que quedi ben estés i cobrim amb les rodanxes del braç reservades.


Cobrim amb paper film i reservem a la nevera un mínim de 4 hores 

7 Paso

Traiem el paper film de sobre i bolquem el pastís sobre la safata on la presentarem. 

Amb molta cura retirem el film perquè la closca ens quedi perfecte

8 Paso

Aprofitem una part del braç de gitano que ens quedi per fer les potes i el cap.

Posem unes boletes de caramel als ulls i una tira de gominola amb pica-pica a la llengua




Millor fer-lo amb antel.lació. També es poden utilitzar " bollicaos" amb la piunta de xocolata per les potes i un troç de briox pel cap

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración