Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

SARA

05 abril 2022

Tiempo de preparación 00:30:00 mins

Ración para 8 personas

05 abril 2022

La Sara, un dels pastís més clàssics i que agrada a gairebé tothom.


Per un aniversari, per la mona,.. qualsevol excusa és bona per deleitar-se amb una Sara.


Aquesta recepta és de les que agraeixes fer-la amb Thermomix® . 

Ingredientes

  • INGREDIENTS PA DE PESSIC
  • Ametlla filetejada (uns 200g) i torrada una mica al forn (200º)per cobrir el pastís
  • 4 ous
  • 160 g de sucre
  • la ratlladdura d'una llimona
  • a160 grms de farina
  • 1 sobre de llevat Royal
  • FARCIT DE MANTEGA
  • 350 g de mantega
  • 90 g de llet
  • 100 g de sucre glaç
  • FARCIT de XOCOLATA
  • 90 g de nata líquida
  • 80 g de xocolata amb llet
  • 80 g de xocolata negra postres

Pasos de la receta

1 Paso

Tamisar la farina i el llevat posant-lo al Thermomix 10 seg/vel. 8. Reservar.


2 Paso

Polvoritzar el sucre 10 seg / vel. 10 . Afegir la pell de llimona ( ben seca, pressionant-la bé entre 2 fulles de paper absorbent) i seguir polvoritzant

Escalfar el forn a 180º


3 Paso

Afegir els ous i programar 12 min/vel. 3 ½,. A continuació afegir la farina i el royal i barrejar 10 seg /vel. 2 ½ .

Abocar en el motlle rodó i enfornar a 180° uns 20 minuts


4 Paso

FARCIT DE MANTEGA

Posar la papallona.

Afegir tots els ingredients del farcit de mantega i programar 2 min, Velocitat 3 ½,. RESERVAR


5 Paso

FARCIT DE XOCOLATA

Amb el vas ben net, posar la nata i programar 2’30 m/100 °/ vel. 2 (sense papallona )

Quan acabi, afegir la xocolata deixar reposar uns segons i barrejar 15 seg/ vel. 3 .


Un cop s'hagi refredat tot, muntar el pastís, començar per tallar el pastís en tres parts .Farcir una part amb una mica de mantega i l'altra amb xocolata o melmelada, com més agradi. Després cobrir tot el pastís amb el que queda de mantega i sobre això l'ametlla filetejada i torrada i per sobre sucre glaç




EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración