advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Comprar Thermomix®

COCA DE LLARDONS

21 February 2022

icon-clock Tiempo de preparación 00:15:00 mins

icon-persons Ración para 2 personas

21 February 2022

La coca de llardons, és una coca dolça, que es fa a base d'ous, sucre, farina, llardons i pinyons. És tradició menjar-la per dijous gras i carnestoltes. Aquesta massa, al afegir-li llard, té una textura molt especial, no és ni briox ni pasta de full.


Si t'agradat, m'ho dius clicant "like"

icon-list

Ingredientes

  • MASSA:
  • 100 g .d’aigua
  • 100 g. llet
  • 200 g. de llar
  • 400 g de farina
  • 20 g de llevat fresc
  • 1 culleradeta de sal
  • COBERTURA:
  • 200 g de llardons
  • 50 g de pinyons
  • sucre
  • canyella en pols
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Escalfar el forn a 200º

2 Paso

Trossejar els llardons 10 seg/ vel. 5. Reservar

3 Paso
Sense rentar el vas, posar l'aigua, la llet i el llar, i programar 1 min / 37º / vel. 3.  Comprovar que el llar s'hagi desfet bé
4 Paso

Afegir el llevat, la farina, la sal i programar 1 min/ vel. espiga

5 Paso
Posar la meitat dels llardons i amassar 15 seg/ vel. espiga
6 Paso

Dividir la massa en dues parts, i sobre paper vegetal, estirar-la amb les mans, o amb l'ajuda d'un corró, deixant-la ben fineta.

7 Paso

Posar la resta de llardons per sobre, els pinyons i sucre al gust.

8 Paso

Cobrir amb  un paper de plàstic, o de forn i passar el corró suaument, perquè s'enganxin els pinyons i els llardons

9 Paso
Enfornar 10-12 minus
10 Paso
Deixar refredar abans de menjar
icon-quotes

NOTA: Al moment de treure-la del forn, semblarà que estigui tova, però al refredar-se quedarà més seca.SUGGERIMENT: l’altra meitat de la massa es pot preparar igual però posant-li canyella enlloc dels llardons.Carme Pous

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración