Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Helena Goma Riba › Salsas y guarniciones › SALSA PER ALS CALÇOTS amb el Thermomix®
Helena Goma Riba
Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!
¿Quieres que te llame Helena Goma Riba?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Helena Goma Riba por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
SALSA PER ALS CALÇOTS amb el Thermomix®
25 January 2022Avui primera calçotada de la temporada.....anima't a fer la salsa.....amb el Thermomix® es tan fàcil!!!!
Aquí us deixo la meva recepta....(per uns 1000 gr de salsa aprox.)
Ingredientes
- 6 tomàquets madurs de pera o de branca
- 1 cap d'alls
- 280 gr d'oli de oliva suau
- 200 gr d'ametlles torrades de les llargues
- 20 gr d'avellanes torrades
- 2 branques de julibert (només les fulles)
- 60 gr de polpa de pebrot de romesco (choricero)
- 1 bitxo (cayena)
- 1 culleradeta de pebre vermell picant o dolç (al gust)
- 1 o 2 culleradetes de sal
- 30 gr de vinagre de xerès
Pasos de la receta
escalfeu el forn a 200 graus i poseu-hi, en una safata, els tomaquets punxats i els alls sense pelar, amb una mica d'oli, fins que estiguin ben escalivats. Deixeu-ho refredar, peleu-ho i traieu les llavors dels tomàquets (guardeu-ne només la polpa). Reserveu-ho.
Peseu, en una gerra, l'oli. Reserveu-lo.
Poseu, en el got, les ametlles i les avellanes pelades amb el julibert i tritureu-les 20 seg / vel. 6
afegiu-hi la polpa dels tomàquets, la del pebrot i els alls reservats i triturem 15 seg / vel 5-10
afegiu-hi el bitxo, el pebre vermell, la sal i el vinagre i, amb el cubilet posat, engegeu el TM a vel 5 i aneu tirant l'oli a la tapa per emulsionar. Pareu el TM quan hagi caigut tot l'oli.
MOLT BONA CALÇOTADA!!
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.