advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Rosalia Polo Climent

Hola sóc la Rosalía Polo i sóc agent comercial de Thermomix® .... però primer de tot sóc una fan incondicional del Thermomix® , ARA NO PODRIA VIURE SENSE ELL.

El meu primer Thermomix® (el 21) em va durar 18 anys i només em vaig desfer d'ell per comprar-me el TM31, quando va sortir el TM5 va ser l'ocasió per assistir a una sèrie de tallers i classes per a reciclar-me i em va sortir l'oportunitat de fer-me agent comercial i així poder compartir la meva passió.

Si vols una demostració sense compromís o que compartim moments de cuina creatius, fàcils i ràpids deixa el teu contacte i et truco gratis.

Hola soy Rosalía Polo y soy agente comercial de Thermomix® .... pero antes que nada soy una fan incondicional del Thermomix® , AHORA NO  PODRIA VIVIR SIN ELLA.

Mi primer Thermomix® (la 21) me duró 18 años y sólo me deshice de ella para comprarme la TM31, quando salió la TM5 fué la ocasión para asistir a una serie de talleres y clases para reciclarme y fue quando me salió la oportunidad de hacerme agente comercial y asi poder compartir mi pasión.

Hola sóc la Rosalía Polo i sóc agent comercial de Thermomix® .... però primer de tot sóc una fan incondicional del Thermomix® , ARA NO PODRIA VIURE SENSE ELL.

El meu primer Thermomix® (el 21) em va durar 18 anys i només em vaig desfer d'ell per comprar-me el TM31, quando va sortir el TM5 va ser l'ocasió per assistir a una sèrie de tallers i classes per a reciclar-me i em va sortir l'oportunitat de fer-me agent comercial i així poder compartir la meva passió.

Si vols una demostració sense compromís o que compartim moments de cuina creatius, fàcils i ràpids deixa el teu contacte i et truco gratis.

Hola soy Rosalía Polo y soy agente comercial de Thermomix® .... pero antes que nada soy una fan incondicional del Thermomix® , AHORA NO  PODRIA VIVIR SIN ELLA.

Mi primer Thermomix® (la 21) me duró 18 años y sólo me deshice de ella para comprarme la TM31, quando salió la TM5 fué la ocasión para asistir a una serie de talleres y clases para reciclarme y fue quando me salió la oportunidad de hacerme agente comercial y asi poder compartir mi pasión.

Comprar Thermomix®

GALETES CANYELLA CASOLANES

31 January 2022

icon-clock Tiempo de preparación 04:30:00 mins

icon-persons Ración para 400 personas

31 January 2022
Categoría:

A casa son adictes a qualsevol cosa que porti canyella, i sobretot a les galetes Lotus.  Aquesta és una recepta sencilleta de les galetes d'aquesta marca, una versió menys condimentada de les famoses galetes "Speculoos", que porten un munt s'espècies.


SUGGERIMENTS I TRUCS


Les galetes encara estan una mica toves quan surten del forn, es tornaran més cruixents a mesura que es refredin.


ESTRIS ÚTILS


recipient hermètic, nevera, safata per coure, paper de coure, forn, corró, caixa hermètica

icon-list

Ingredientes

  • 300 g de farina integral
  • 200 g de sucre morena
  • 3 cullerades cullerades rases de canyella mòlta
  • 180 g de mantega semi-salada, tallada a trossos
  • 100 g de llet
  • 1 culleradeta de llevat en pols (1/2 sobre)
  • 1 pessic de sal marina
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Col · loqueu al got 300 g de farina integral, 200 g de sucre morena, 3  cullerades rases de canyella mòlta, 180 g de mantega semi-salada, tallada a trossos, 100 g de llet, 1 culleradeta de llevat en pols (1/ 2 sobre) i la flor de sal i barregi 20 seg/velocitat 3.5. Transfereixi la massa a un recipient hermètic i reservi a la nevera durant 3-4 hores.

2 Paso

Preescalfeu el forn a 180 ° C. Cobriu una safata per enfornar amb paper d'enfornar i reserveu

3 Paso

Esteneu la massa molt finament (1-2 mm) sobre una superfície de treball enfarinada amb un corró. Amb un ganivet esmolat, tallar tires de 4 cm d'amplada, després rectangles de 7 cm de llarg i poseu-los a la safata per enfornar preparada. Enforneu i cuini durant 10-12 minuts a 180 ° C. Deixeu que les galetes es refredin abans de menjar-les, després guardi-les en un recipient hermètic.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
31 January 2022
icon-print-2