advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Rosalia Polo Climent

Hola sóc la Rosalía Polo i sóc agent comercial de Thermomix® .... però primer de tot sóc una fan incondicional del Thermomix® , ARA NO PODRIA VIURE SENSE ELL.

El meu primer Thermomix® (el 21) em va durar 18 anys i només em vaig desfer d'ell per comprar-me el TM31, quando va sortir el TM5 va ser l'ocasió per assistir a una sèrie de tallers i classes per a reciclar-me i em va sortir l'oportunitat de fer-me agent comercial i així poder compartir la meva passió.

Si vols una demostració sense compromís o que compartim moments de cuina creatius, fàcils i ràpids deixa el teu contacte i et truco gratis.

Hola soy Rosalía Polo y soy agente comercial de Thermomix® .... pero antes que nada soy una fan incondicional del Thermomix® , AHORA NO  PODRIA VIVIR SIN ELLA.

Mi primer Thermomix® (la 21) me duró 18 años y sólo me deshice de ella para comprarme la TM31, quando salió la TM5 fué la ocasión para asistir a una serie de talleres y clases para reciclarme y fue quando me salió la oportunidad de hacerme agente comercial y asi poder compartir mi pasión.

Hola sóc la Rosalía Polo i sóc agent comercial de Thermomix® .... però primer de tot sóc una fan incondicional del Thermomix® , ARA NO PODRIA VIURE SENSE ELL.

El meu primer Thermomix® (el 21) em va durar 18 anys i només em vaig desfer d'ell per comprar-me el TM31, quando va sortir el TM5 va ser l'ocasió per assistir a una sèrie de tallers i classes per a reciclar-me i em va sortir l'oportunitat de fer-me agent comercial i així poder compartir la meva passió.

Si vols una demostració sense compromís o que compartim moments de cuina creatius, fàcils i ràpids deixa el teu contacte i et truco gratis.

Hola soy Rosalía Polo y soy agente comercial de Thermomix® .... pero antes que nada soy una fan incondicional del Thermomix® , AHORA NO  PODRIA VIVIR SIN ELLA.

Mi primer Thermomix® (la 21) me duró 18 años y sólo me deshice de ella para comprarme la TM31, quando salió la TM5 fué la ocasión para asistir a una serie de talleres y clases para reciclarme y fue quando me salió la oportunidad de hacerme agente comercial y asi poder compartir mi pasión.

Comprar Thermomix®

POLLASTRE A LA CATALANA AMB PATATES

17 March 2021
17 March 2021
Categoría:


Aquesta es una altre recepta tradicional que als de casa els agrada molt.






INGREDIENTS PER A 4 PERS.


    • 80 g Oli d’oliva verge extra


    • 40 g de llard de porc


    • 4 de cuixes de pollastre sense pell o 6 contracuixes també sense pell


    • 75 g de tomàquet triturat


    • 150 g de ceba tallada a «grills» ( en 16 parts)


    • 6 dents d’alls


    • 200 g de brandy


    • 1 fulla de llorer


    • sal i pebre al gust


    • 4-8 patates pelades (depèn de la mida) i tallades a rodanxes d’uns 0,6mm(el tall més gruixut de les mandolines)


PREPARACIÓ


    1. Posem en el vas l’oli i el llard i escalfem 4 min/Varoma/vel,1


    2. Afegim el pollastre ( mirem que les cuixes no bloquegin les gavinetes) , el tomàquet, la ceba i els alls i comencem a coure 8 min/Varoma/Gir invers/Vel.cullera.


    3. Mentre preparem les patates al recipient varoma i si es necessari les repartim a la bandeja varoma també. Tapem


    4. Afegim el brandy, el llorer, la sal i pebre. Posem el recipient varoma al seu lloc i programem 40 min/Varoma/Gir invers/Vel.cullera.


    5. Retirem el recipient varoma, i comprovem que les patates estiguin cuites. Posem el pollastre en una cassola per servir, afegim les patates i repartim bé sacsejant una mica la cassola, Tapem i deixem reposar una mica abans de servir.


    6. Si les patates no estiguessin cuites posem 500cc d’aigua al vas , tornem a posar el recipient varoma i programem uns minuts més a temp. Varoma/vel,cullera.


Notes


Si us ve de gust, al varoma hi podeu posar alguna verdura del vostre gust per acompanyar,encara que jo trobo que ja es una recepta ben complerta.


També podeu treure la pell del pollastre un cop cuit, així es desfà menys..... però aporta més greix i calories a la recepta.

Solicita demostración
17 March 2021
icon-print-2