ALBERGÍNIES FARCIDES

#Aperitivos, entrantes y tapas 14 septiembre 2021


Segur que us agraden les albergínies farcides i la veritat és que les podem fer de mil formes diferents. 


Jo aprofitant que tenia fons de nevera ja preparats, amb un plis plas he preparat aquestes. Us deixo la recepta escrita i un petit vídeo per  guiar-vos. Espero que us agradi. 


INGREDIENTS PER A QUATRE PORCIONS:

* 2 albergínies mitjanes


* Pebrots daurats AQUI trobaràs els de cookidoo. ( TRUQUILLO: jo un cop acabats hi tiro un raig de salsa de soja i programo 3 minuts més)


* Ceba caramel·litzada AQUÍ trobaràs la de cookidoo


* Llagostins sense closca daurats AQUÍ trobaràs els de cookidoo. (els meus llagostins son vegans)


PREPARACIÓ:

Partim les albergínies per la meitat, els hi fem uns quants talls, les salpebrem al nostre gust i les posem al forn a 200ºC a dalt i a baix aproximadament 30 minuts, una estona cara amunt i una estona cara avall fins que siguin toves. Esperem que es refredin una mica per no cremar-nos.


Amb una cullera les buidem, posem la polpa en un plat fons i hi afegim els pebrots daurats, la ceba caramel·litzada i uns quants llagostins (en reservem uns quants per decorar) , barregem bé i rectifiquem de sal i pebre si és necessari.


Farcim generosament les albergínies i decorem amb els llagostins reservats, espolsem per sobre una mica de julivert o de les espècies que ens agradin i ho posem al forn uns 5/10 minuts just per escalfar. Ja podem degustar. 


Desitjo que us agradin, que compartiu i que em doneu un like si us han agradat. 


Seguro que os gustan las berenjenas rellenas y la verdad es que las podemos hacer de mil formas distintas.



Yo aprovechando que tenía fondos de nevera ya preparados, en un plis plas he preparado estas. Os dejo la receta escrita y un pequeño vídeo para guiaros. Espero que os guste.


INGREDIENTES PARA CUATRO PORCIONES:

* 2 berenjenas medianas



* Pimientos dorados  AQUI encontrarás los de cookidoo. (Truquillo: yo una vez acabados les echo un chorrito de salsa de soja y programo 3 minutos más)



* Cebolla caramelizada AQUÍ encontrarás la de cookidoo



* Langostinos sin cáscara dorados AQUÍ encontrarás los de cookidoo. (Mis langostinos son veganos)



PREPARACIÓN:

Partimos las berenjenas por la mitad, les hacemos unos  cortes, las salpimentamos a nuestro gusto y las horneamos a 200ºC arriba y abajo aproximadamente 30 minutos, un rato boca arriba y un rato boca abajo hasta que estén blandas. Esperamos que se enfrían un poco para no quemarnos.



Con una cuchara las vaciamos, ponemos la pulpa en un plato hondo y añadimos los pimientos dorados, la cebolla caramelizada y unos cuantos langostinos (reservamos unos cuantos para decorar), mezclamos bien y rectificamos de sal y pimienta si es necesario.



Rellenamos generosamente las berenjenas y decoramos con los langostinos reservados, espolvoreamos por encima un poco de perejil o de las especies que nos gusten y lo ponemos en el horno unos 5/10 minutos justo para calentar.  Ya podemos degustar.



Deseo que os gusten, que compartais y que me deis un like si os han gustado.