CONEJO A LAS FINAS HIERBAS CON Thermomix®

#Carnes y aves 07 febrero 2018





CONEJO A LAS FINAS HIERBAS CON Thermomix®  




INGREDIENTES:


2 dientes de ajo


 4 ramitas de perejil


70 g de aceite de oliva


1000 g de conejo cortado


 el hígado del conejo


pellizco de orégano, pimienta negra, comino, tomillo, romero y sal


 150 g de vino blanco


 100 g de agua



PREPARACIÓN:


1. Ponga en el vaso los ajos y el perejil programe 4 segundos, velocidad 5. Retire y reserve.  


2. Sin lavar el vaso, coloque la mariposa en las cuchillas (totalmente prescindible), vierta el aceite y programe 6 minutos, varoma, velocidad 1.  


3. Incorpore la picada de ajo y perejil y sofría 3 minutos, varoma, velocidad 1.


4. Programe 25 minutos, varoma, giro inverso,velocidad cuchara y vaya añadiendo por el bocal los trozos de conejo y las especias.  


5. Incorpore la sal, el vino y el agua. Programe 15 minutos, varoma, giro inverso y velocidad cuchara.


Saque el cubilete para que evapore los líquidos y coloque en su lugar el cestillo y evitar  salpicaduras.


Vuelque en una fuente y sirva inmediatamente


Nota: Contiene fósforo, calcio por lo que para las personas con gota y colesterol es totalmente recomendado. Contiene vitaminas B y B12  


Consejo: También se puede hacer con pollo troceado. Podemos poner hasta 1 ½ kg de conejo.


Podemos poner hierbas frescas queda realmente mejorado. O simplemente ponerle ajo, pereji


Salen unas 6 raciones


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CONILL A LES FINES HERBES AMB Thermomix®


INGREDIENTS:


2 grans d'all


4 branquetes de julivert


70 g d'oli d'oliva


1000 g de conill tallat


el fetge del conill


pessic d'orenga, pebre negre, comí, farigola, romaní i sal


150 g de vi blanc


100 g d'aigua


PREPARACIÓ:


1. Poseu en el vas els alls i el julivert programi 4 segons, velocitat 5. Treieu i reserveu.


2. Sense rentar el got, poseu la papallona a les ganivetes (totalment prescindible), aboqui l'oli i programi 6 minuts, Varoma, velocitat 1.


3. Afegir la picada d'all i julivert i sofregeix 3 minuts, varoma, velocitat 1.


4. Programeu 25 minuts, varoma, gir invers, velocitat cullera i vagi afegint pel bocal els trossos de conill i les espècies.


5. Afegir la sal, el vi i l'aigua. Programeu 15 minuts, varoma, gir invers i velocitat cullera.


Traieu el cubilet perquè s'evapori els líquids i col·loqui al seu lloc el cistellet i evitar esquitxades.


Bolqui en una font i serveixi immediatament


Nota: Conté fòsfor, calci de manera que per les persones amb gota i colesterol és totalment recomanat. Conté vitamines B i B12


Consell: També es pot fer amb pollastre trossejat. Podem posar fins a 1 ½ kg de conill.


Podem posar herbes fresques queda realment millorat. O be simplement posar-li all, Perejil


Surten unes 6 racions


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