CONEJO A LAS FINAS HIERBAS CON Thermomix®
#Carnes y aves 07 febrero 2018
CONEJO A LAS FINAS HIERBAS CON Thermomix®
INGREDIENTES:
2 dientes de ajo
4 ramitas de perejil
70 g de aceite de oliva
1000 g de conejo cortado
el hígado del conejo
pellizco de orégano, pimienta negra, comino, tomillo, romero y sal
150 g de vino blanco
100 g de agua
PREPARACIÓN:
1. Ponga en el vaso los ajos y el perejil programe 4 segundos, velocidad 5. Retire y reserve.
2. Sin lavar el vaso, coloque la mariposa en las cuchillas (totalmente prescindible), vierta el aceite y programe 6 minutos, varoma, velocidad 1.
3. Incorpore la picada de ajo y perejil y sofría 3 minutos, varoma, velocidad 1.
4. Programe 25 minutos, varoma, giro inverso,velocidad cuchara y vaya añadiendo por el bocal los trozos de conejo y las especias.
5. Incorpore la sal, el vino y el agua. Programe 15 minutos, varoma, giro inverso y velocidad cuchara.
Saque el cubilete para que evapore los líquidos y coloque en su lugar el cestillo y evitar salpicaduras.
Vuelque en una fuente y sirva inmediatamente
Nota: Contiene fósforo, calcio por lo que para las personas con gota y colesterol es totalmente recomendado. Contiene vitaminas B y B12
Consejo: También se puede hacer con pollo troceado. Podemos poner hasta 1 ½ kg de conejo.
Podemos poner hierbas frescas queda realmente mejorado. O simplemente ponerle ajo, pereji
Salen unas 6 raciones
*Si estás interesado en conocer Thermomix® sin compromiso, o bien conoces a alguien que le pueda interesar, pídeme Llámame gratis con el botón naranja.
CONILL A LES FINES HERBES AMB Thermomix®
INGREDIENTS:
2 grans d'all
4 branquetes de julivert
70 g d'oli d'oliva
1000 g de conill tallat
el fetge del conill
pessic d'orenga, pebre negre, comí, farigola, romaní i sal
150 g de vi blanc
100 g d'aigua
PREPARACIÓ:
1. Poseu en el vas els alls i el julivert programi 4 segons, velocitat 5. Treieu i reserveu.
2. Sense rentar el got, poseu la papallona a les ganivetes (totalment prescindible), aboqui l'oli i programi 6 minuts, Varoma, velocitat 1.
3. Afegir la picada d'all i julivert i sofregeix 3 minuts, varoma, velocitat 1.
4. Programeu 25 minuts, varoma, gir invers, velocitat cullera i vagi afegint pel bocal els trossos de conill i les espècies.
5. Afegir la sal, el vi i l'aigua. Programeu 15 minuts, varoma, gir invers i velocitat cullera.
Traieu el cubilet perquè s'evapori els líquids i col·loqui al seu lloc el cistellet i evitar esquitxades.
Bolqui en una font i serveixi immediatament
Nota: Conté fòsfor, calci de manera que per les persones amb gota i colesterol és totalment recomanat. Conté vitamines B i B12
Consell: També es pot fer amb pollastre trossejat. Podem posar fins a 1 ½ kg de conill.
Podem posar herbes fresques queda realment millorat. O be simplement posar-li all, Perejil
Surten unes 6 racions
* Si estàs interessat en conèixer Thermomix® sense compromís, o bé coneixes algú que li pugui interessar, demana-m'ho Llámame gratis amb el botó taronja.