Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Montse Mondelo Sanchez › Técnicas básicas › APROFITAMENT DE VERDURES


Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

¿Quieres que te llame Montse Mondelo Sanchez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Montse Mondelo Sanchez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
APROFITAMENT DE VERDURES
13 May 2020INGREDIENTS:
700 gr de verdures variades (les que tinguis a la nevera)
1 dent d'all
50 gr d'aigua
30 g d'oli verge
40 g de Sal gruixuda
1-2 pessics de pebre negra
ELABORACIÓ:
1- Posarem al got les verdures, all i trossejarem 10seg/vel7, amb l'espàtula baixarem els ingredients al fons del got.
2-Afegirem aigua, oli, sal i pebre. Col·locarem al cistellet sobre la tapa, en lloc del cubilet programem 25min/Varoma/vel2
3- Retirem el cistellet i posem el cubilet i triturarem 1 min/Vel 4-9 progressivament.
Posarem en recipient hermètic, deixem refredar i reservem a la nevera, fins a dos mesos aproximadament.
Suggeriments
*Utilitzarem verdures variades, podem posa les peles, els tall o part d'elles, també podem utilitzar restes de verdures que tinguem a la nevera.Exemple: pell del tomàquet i la ceba, pela de la pastanaga, sobres de carabassó, albergínies, fulles d'api, talls d'herbes aromàtica, alfàbrega, julivert, sàlvia. Etc.
*Recordeu que la sal fa de conservant, si no em podem posar tanta podem fer-ho sense sal però el tindrem de congelar.
* Podem posar en glaçoneres i un cop fred posar al congelador, quan vulguem utilitzar podem posar directament al got, no cal descongelar abans.
*Si volem fer caldo per sopa, posarem 60 gr aprox. de concentrat de caldo x 500gr d'aigua.
*També el podem utilitzar en lloc de la famosa "pastilla de caldo" per cuinar arròs, carns o peix, queda Boníssim!