Thermomix® Mataro

Montse Mondelo Sanchez

Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

APROFITAMENT DE VERDURES

13 May 2020
13 May 2020
Categoría:

INGREDIENTS:


700 gr de verdures variades (les que tinguis a la nevera)


1 dent d'all


50 gr d'aigua


30 g d'oli verge


40 g de Sal gruixuda


1-2 pessics de pebre negra


ELABORACIÓ:


1- Posarem al got les verdures, all i trossejarem 10seg/vel7, amb l'espàtula baixarem els ingredients al fons del got.


2-Afegirem aigua, oli, sal i pebre. Col·locarem al cistellet sobre la tapa, en lloc del cubilet programem 25min/Varoma/vel2


3- Retirem el cistellet i posem el cubilet i triturarem 1 min/Vel 4-9 progressivament.


Posarem en recipient hermètic, deixem refredar i reservem a la nevera, fins a dos mesos aproximadament.



Suggeriments


*Utilitzarem verdures variades, podem posa les peles, els tall o part d'elles, també podem utilitzar restes de verdures que tinguem a la nevera.Exemple: pell del tomàquet i la ceba, pela de la pastanaga, sobres de carabassó, albergínies, fulles d'api, talls d'herbes aromàtica, alfàbrega, julivert, sàlvia. Etc.


*Recordeu que la sal fa de conservant, si no em podem posar tanta podem fer-ho sense sal però el tindrem de congelar.


* Podem posar en glaçoneres i un cop fred posar al congelador, quan vulguem utilitzar podem posar directament al got, no cal descongelar abans.


*Si volem fer caldo per sopa, posarem 60 gr aprox. de concentrat de caldo x 500gr d'aigua.


*També el podem utilitzar en lloc de la famosa "pastilla de caldo" per cuinar arròs, carns o peix, queda Boníssim!

Solicita demostración