LA MONA DE PASQUA --(II) MONTATGE

#Masas, panes y repostería 03 abril 2020

Hola! Aquí teniu la meva proposta, jo faig la típica de sempre de mantega, però podeu fer del que més os agradi, aquí van idees, trufa, nata, xocolata. Apa, Bon profit!


Crema de mantega:


•120 gr de sucre 


•350 gr de mantega tova tallada a trossos


•120 g de llet


1.Posem el sucre al got i polvoritzem 20seg/vel 10.


2.Col•loquem la papallona a les ganivetes afegim la mantega i la llet i barregem 3 min/vel 3.


Muntatge:



1.Tallem la tortada en dues o tres parts, pintem cada capa amb almívar. Després farcim una capa amb la crema de mantega i l’altre amb crema de trufa o totes dues capes amb la mateixa crema, segons els nostre gust.


2.La capa superior la decorem amb les cremes com més ens agradi.


Nota: També podem farcir la mona amb melmelada d’albercoc. I podem posar crocant a tot el voltant de la nostra mona.