Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Montse Mondelo Sanchez › Masas, panes y repostería › LA MONA DE PASQUA --(II) MONTATGE


Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

¿Quieres que te llame Montse Mondelo Sanchez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Montse Mondelo Sanchez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
LA MONA DE PASQUA --(II) MONTATGE
03 April 2020Hola! Aquí teniu la meva proposta, jo faig la típica de sempre de mantega, però podeu fer del que més os agradi, aquí van idees, trufa, nata, xocolata. Apa, Bon profit!
Crema de mantega:
•120 gr de sucre
•350 gr de mantega tova tallada a trossos
•120 g de llet
1.Posem el sucre al got i polvoritzem 20seg/vel 10.
2.Col•loquem la papallona a les ganivetes afegim la mantega i la llet i barregem 3 min/vel 3.
Muntatge:
1.Tallem la tortada en dues o tres parts, pintem cada capa amb almívar. Després farcim una capa amb la crema de mantega i l’altre amb crema de trufa o totes dues capes amb la mateixa crema, segons els nostre gust.
2.La capa superior la decorem amb les cremes com més ens agradi.
Nota: També podem farcir la mona amb melmelada d’albercoc. I podem posar crocant a tot el voltant de la nostra mona.