Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Montse Mondelo Sanchez › Masas, panes y repostería › LA MONA DE PASQUA - LA TORTADA (I)


Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

¿Quieres que te llame Montse Mondelo Sanchez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Montse Mondelo Sanchez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
LA MONA DE PASQUA - LA TORTADA (I)
03 April 2020INGREDIENTS:
La tortada:
•Mantega (per engrassar el motllo)
•4 ous
•De 100 a 120 g de sucre
•Una culleradeta de sucre de vainilla
•120 gr de farina
•1 polsim de sal (opcional)
L’almibar:
•250 gr d’aigua
•250 gr de sucre
PREPARCIÓ:
La tortada:
1.Posem a escalfar el forn a 180º. Engrassem un motllo desmotllable ( de 22cm) i reservem.
2.Col•loquem la papallona a les ganivetes. Posem el got els ous, el sucre, el sucre vainillat i programem 6 min/37º/vel4. Després 6min/vel 4.
3.Afegim la farina i la sal al voltant de la papallona i barregem 4seg/vel3.
4.Retirem la papallona i ho acabem de barrejar amb l’espàtula.
5.Aboquem la barreja al motllo i posem al forn de 20-25 minuts a 180º. Un cop fet, el deixem refredar abans de desmotllar (uns 10 minuts) i el deixem refredar totalment a sobre d’una reixa abans de manipular-lo.
Almívar:
1.Posem al got l’agua i el sucre i programem 20seg/vel 2. Després retirem el cubilet i programem 7min/100º/vel 2.
Reservem per fer el montatge.