Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Montse Mondelo Sanchez › Postres y dulces › MAGDALENES DE PELL DE POMA


Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

¿Quieres que te llame Montse Mondelo Sanchez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Montse Mondelo Sanchez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
MAGDALENES DE PELL DE POMA
12 May 2020INGREDIENTS:
100g de pell de poma
10 g de pell de llimona
200 g de farina d'espelta ( o blat)
200 g de llet d'ametlla
30 g d'oli oliva suau
60 g de mel (o xarop de agave)
1/2 cullaradeta de canyella en pols
10g de llevat químic de sobre
un pessic de gengibre
ELABORACIÓ
1- preescalfem el forn a 170ºC posarem les càpsules de paper en els motlles, si els motlles són de silicona, no hi posarem paper, només els untarem amb oli.
2-Posem al got les pela de llimona, de poma i la farina. 10seg/vel 9
3-Afegirem la llet, oli, l'agave, la canyella, el gingebre i el llevat 15seg/vel 4
amb l'espàtula baixarem els ingredients al fons del got 15seg/vel 4.
Repartirem la barreja als motlles i fornejarem 30-35 min a 170ºC o fins que estiguin dorades.
Deixem refredar 10-15 min dins del motlle, després podem treure i ja estan preparades.
SUGGERIMENTS:
*En posar la barreja dins els motlles i poden afegir uns trossets de xocolata ;)
*També les poden empolvorar amb sucre glaç, cacau, canyella o també sucre glaç aromàtica amb pètals de rosa (boníssim).