Thermomix® Mataro

Montse Mondelo Sanchez

Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

MAGDALENES DE PELL DE POMA

12 May 2020
12 May 2020
Categoría:
INGREDIENTS:

100g de pell de poma


10 g de pell de llimona


200 g de farina d'espelta ( o blat)


200 g de llet d'ametlla


30 g d'oli oliva suau


60 g de mel (o xarop de agave)


1/2 cullaradeta de canyella en pols


10g de llevat químic de sobre


un pessic de gengibre


ELABORACIÓ

1- preescalfem el forn a 170ºC posarem les càpsules de paper en els motlles, si els motlles són de silicona, no hi posarem paper, només els untarem amb oli.


2-Posem al got les pela de llimona, de poma i la farina. 10seg/vel 9


3-Afegirem la llet, oli, l'agave, la canyella, el gingebre i el llevat 15seg/vel 4


amb l'espàtula baixarem els ingredients al fons del got 15seg/vel 4.


Repartirem la barreja als motlles i fornejarem 30-35 min a 170ºC o fins que estiguin dorades.


Deixem refredar 10-15 min dins del motlle, després podem treure i ja estan preparades.



SUGGERIMENTS:

*En posar la barreja dins els motlles i poden afegir uns trossets de xocolata ;)


*També les poden empolvorar amb sucre glaç, cacau, canyella o també sucre glaç aromàtica amb pètals de rosa (boníssim).

Solicita demostración
12 May 2020