MAGDALENES DE PELL DE POMA
#Postres y dulces 12 mayo 2020
INGREDIENTS:
100g de pell de poma
10 g de pell de llimona
200 g de farina d'espelta ( o blat)
200 g de llet d'ametlla
30 g d'oli oliva suau
60 g de mel (o xarop de agave)
1/2 cullaradeta de canyella en pols
10g de llevat químic de sobre
un pessic de gengibre
ELABORACIÓ
1- preescalfem el forn a 170ºC posarem les càpsules de paper en els motlles, si els motlles són de silicona, no hi posarem paper, només els untarem amb oli.
2-Posem al got les pela de llimona, de poma i la farina. 10seg/vel 9
3-Afegirem la llet, oli, l'agave, la canyella, el gingebre i el llevat 15seg/vel 4
amb l'espàtula baixarem els ingredients al fons del got 15seg/vel 4.
Repartirem la barreja als motlles i fornejarem 30-35 min a 170ºC o fins que estiguin dorades.
Deixem refredar 10-15 min dins del motlle, després podem treure i ja estan preparades.
SUGGERIMENTS:
*En posar la barreja dins els motlles i poden afegir uns trossets de xocolata ;)
*També les poden empolvorar amb sucre glaç, cacau, canyella o també sucre glaç aromàtica amb pètals de rosa (boníssim).