PA DE LLET AMB FARINA D'ESPELTA
#Masas, panes y repostería 19 marzo 2020
INGREDIENTS
300 g de llet
50 g mantega tallada a troçets
20 g llevat prensat fresc
30 -60 g de sucre
550 g de farina d'espelta
1 cullaradeta de sal
1 ou batut per pintar la masa.
PREPARACIÓ
1. Engrassem lleugerament un bol gran i reservar. Posar en el got la llet, la mantega, el llevat i el sucre 3min/37ºC/vel2
2. Afegir la farina i la sal i amassar 3min/f.Espiga posar la massa en el bol reservat, tapar amb film transparent o amb un drap humit, deixarem reposar fins que doblegi el seu volum (min. 1h).
3. Folrarem una safata de forn amb paper de fornejar. Dividirem la massa en 3 parts en forma de cordó i els trenarem, tornarem a tapar la massa i la deixarem que torni a doblegar el seu volum (uns 30min).
preescalfarem el forn a 180ºC.
4. Pintarem la trena amb ou i fornejarem durant 25-30 min (180ºC).
Deixarem refreda el pa a sobre d'una reixeta.
Dessitjo que us agradi molt.