PA DE LLET AMB FARINA D'ESPELTA

#Masas, panes y repostería 19 marzo 2020




INGREDIENTS


300 g de llet


50 g mantega tallada a troçets


20 g llevat prensat fresc 


30 -60 g de sucre


550 g de farina d'espelta


1 cullaradeta de sal


1 ou batut per pintar la masa.


PREPARACIÓ


1. Engrassem lleugerament un bol gran i reservar. Posar en el got la llet, la mantega, el llevat i el sucre 3min/37ºC/vel2


2. Afegir la farina i la sal i amassar 3min/f.Espiga posar la massa en el bol reservat, tapar amb film transparent o amb un drap humit, deixarem reposar fins que doblegi el seu volum (min. 1h).


3. Folrarem una safata de forn amb paper de fornejar. Dividirem la massa en 3 parts en forma de cordó i els trenarem, tornarem a tapar la massa i la deixarem que torni a doblegar el seu volum (uns 30min).


preescalfarem el forn a 180ºC.


4. Pintarem la trena amb ou i fornejarem durant 25-30 min (180ºC).


Deixarem refreda el pa a sobre d'una reixeta.


Dessitjo que us agradi molt.