Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Montse Mondelo Sanchez › Masas, panes y repostería › PA DE LLET AMB FARINA D'ESPELTA


Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

¿Quieres que te llame Montse Mondelo Sanchez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Montse Mondelo Sanchez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
PA DE LLET AMB FARINA D'ESPELTA
19 March 2020INGREDIENTS
300 g de llet
50 g mantega tallada a troçets
20 g llevat prensat fresc
30 -60 g de sucre
550 g de farina d'espelta
1 cullaradeta de sal
1 ou batut per pintar la masa.
PREPARACIÓ
1. Engrassem lleugerament un bol gran i reservar. Posar en el got la llet, la mantega, el llevat i el sucre 3min/37ºC/vel2
2. Afegir la farina i la sal i amassar 3min/f.Espiga posar la massa en el bol reservat, tapar amb film transparent o amb un drap humit, deixarem reposar fins que doblegi el seu volum (min. 1h).
3. Folrarem una safata de forn amb paper de fornejar. Dividirem la massa en 3 parts en forma de cordó i els trenarem, tornarem a tapar la massa i la deixarem que torni a doblegar el seu volum (uns 30min).
preescalfarem el forn a 180ºC.
4. Pintarem la trena amb ou i fornejarem durant 25-30 min (180ºC).
Deixarem refreda el pa a sobre d'una reixeta.
Dessitjo que us agradi molt.